Košarica je prazna

Zelena orehova lupina

 

       Zeleno lupino oreha v obliki prahu ženske pogosto uporabljajo kot varno sredstvo, da lase pobarvajo od svetlo rjavega do temno rjavega naravnega tona las, dajejo lasjem mehkobo in sijaj, Prašek suhega zeliščnega vonja lahko dopolnnijo s kano, pridobljeno z mletjem listov indiga.

      Po nakupu je treba upoštevati pravila za shranjevanje in uporabo tega izdelka. Prah shranjujte v temnem in hladnem prostoru, izogibajte se stiku prahu z očmi (v primeru, da se to zgodi, si oči sperite z vodo). Namenjen je samo zunanji uporabi. Tako kot druge kozmetične sestavine, tudi prah zelene lupine oreha hranite izven dosega otrok.

     Upoštevajte dejstvo, da je rezultat barvanja odvisen od več dejavnikov, ki vključujejo naravno barvo las, njihovo strukturo, vrsto, trajanje postopka in temperaturo uporabljene vode.

      Za pridobitev barvne paste stehtajte potrebno količino prahu, njemu dodajte vročo vodo in sestavine mešajte, dokler ne dobite homogene mase. Pripravljen izdelek pustimo stati  30 minut, da se ohladi na temperaturo primerno za uporabo.

      Za kratke lase vam bo dovolj 50-100 gramov prahu, za srednje dolge - 150 gramov, za dolge lase - 250 gramov. Pasto lahko razredčimo z močnim črnim čajem, kavo ali kakavom, to vam bo omogočilo, da dobite lase temno rjavih odtenkov, boljše rezultate lahko dosežete tudi z dodatkom kane različnih odtenkov.

      Preoblecite se v primerna oblačila, saj lahko zeliščna barvila hitro obarvajo vaša oblačila, tudi kožo. Če barva pride na kožo, poskušajte takoj izbrisati nastali madež. Vsekakor pa barvno pasto previdno nanesite na pramene, v ta namen uporabite posebno krtačo in rokavici. Po barvanju las  zavijte s plastično kapico ali vrečko, da se ogrejejo. Za učinkovitejši rezultat zavijte brisačo okoli glave. Čas barvanja je 1 do 3 ure, odvisno od želene intenzivnosti barve. Po preteku časa sperite lase z vodo in jih operite s šamponom.

 

 Vir https://tutknow.ru/beauty/4891-poroshok-greckogo-oreha-dlya-volos.html

Cookies

Avtorske pravice © 2024 Vodnjov. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public License.

Eko kmetija Vodnjov. Vse pravice pridržane. izdelala Julia Vodnjov. © 2020